Комунальні підприємства Кропивницького отримали нові доручення від міського голови

Понеділок, 27 січня 2020 14:37

Керівники комунальних підприємств Кропивницького отримали  нові завдання від міського голови Андрій Райковича. Низку доручень очільник міста надав під час щопонеділкової апаратної наради, сьогодні, 27 січня, за результатами зустрічей з мешканцями обласного центру.

Минулого тижня відразу у двох мікрорайонах Кропивницького – на Великій Балці та Старій Балашівці почали працювати аптечні пункти. Під час їхнього відкриття Андрій Райкович поспілкувався з містянами. Люди дякували за аптечні пункти, проте й прохань було багато. Зокрема – відновити зовнішнє освітлення на вулицях, прогрейдерувати дороги.

Тож вже сьогодні Андрій Райкович поставив  завдання для КП «Універсал 2005» першочергово почистити та підсипати  проїжджу частину доріг по провулку Ананіївському і вулиці Східній, що на Великій Балці.

- На кінцевій зупинці біля цвинтаря немає вуличного освітлення. КП «Міськсвітло», проїдьте і подивіться, що там можна зробити, - доручив  Андрій Райкович. - Також люди просять зупинку громадського транспорту по стороні, де кладовище. Це треба добре обдумати.

Жителі Великої Балки і Старої Балашівки також були одностайними у проханні посилити в обох мікрорайонах роботу комунального громадського транспорту. Тому фахівці управління транспорту та зв’язку отримали завдання, після закупівлі додаткових п’яти автобусів,  коригувати графіки, щоб по-можливості пікові проміжки вранці і під вечір розвантажити.

Ще одне питання, важливе для мешканців Великої Балки  - ремонт містка по Салганному провулку.

- Проїдьте в напрямку вулиці Амурської і подивіться, в якому він стані, що там потрібно відремонтувати, - звернувся до комунальників міський голова. –Містяни просять, значить необхідно оперативно відреагувати. Не відкладайте ці адреси під сукно, бо люди, якщо скаржаться владі, то чекають на швидкий результат.

А от жителі Старої Балашівки повністю підтримують міського голову в його прагненні з’єднати Стару Балашівку та Лелеківку новим мостом.

Усі новини