Комунальні підприємства Кропивницького продовжують невтомно працювати, щоб зробити місто затишним.

Вівторок, 2 липня 2019 12:43

Спеціальна машина для розмітки доріг, яку придбали у Кропивницькому вже працює на вулицях міста. Спеціалісти підготували її до роботи, протестували і в ніч із 1 на 2 липня почали активно використовувати для нанесення розміточних ліній на магістралях обласного центру.

Сьогодні з самого ранку за графіком виїхали на роботу підмітально-прибиральні машини "Глобус". Вони прибирають побічне сміття по центру, прибирають проїжджу частину вулиць Кільцевої, Джерельної, Бєляєва.

Запланували на сьогодні також вивезення несанкціонованих сміттєзвалищ, які створені по вулицях Київській, Салтикова-Щедріна, Андріївській, Рівненській, Комарова, Карабінерній.

Також по вулицях Прирічній та Шкільній усувають ямковість, та доводять до ладу дорожнє покриття. По вулицях Богдана Хмельницького та Брестській на повну потужність працюватиме УЯР - із його допомогою лататимуть ями. На вулиці Балтійській працює грейдер.

Продовжують активно працювати і фахівці КП "Благоустрій". Вони викошують траву по вулицях Степняка Кравчинського, Івана Франка (біля 23-ї школи). Разом зі студентською та учнівською молоддю вигрібають траву на Набережній Інгулу. Запланували також рихлення квітників на клумбах площі Богдана Хмельницького, в скверах Чорнобиля, Тараса Шевченка, по вулиці Великій Перспективній. Поливають також комунальники клумби з квітами та дерева.

Усі новини