Комунальні підприємства забезпечують щоденні чистоту і благоустрій території Кропивницького

Четвер, 16 квітня 2020 13:24

Комунальні підприємтсва Кропивнпицького продовжують свою щоденну копітку роботу, щоб містяни почувалися затишно та комфортно. 
Сьогодні, 16 квітня, працівники КП «Універсал 2005» прибирають дороги міста, вивозять сміття, ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях Комарова, Джерельній та в парку Перемоги. На вулиці Гоголя спеціалісти підприємтсва ремонтують зливні решітки, а по вулиці Холодноярській сьогодні працює установка  УЯР – з її допомогою усувають ямковість дорожнього покриття. 
Фахівці всіх ЖЕО обласного центру та КРЕПу №9 не припиняють виконувати щоденну дезінфекцію  під’їздів багатоповерхівок міста. Машини КП "Універсал 2005" спеціальним розчином обробляють дороги і тротуари на території  Кропивницького.
Спеціалісти КП" Благоустрій" прополюють клумби від бур’яну, виконують санітарну обрізку дерев у сквері Молодіжному,  поливають дерева на вулицях Великій Перспективній, Короленка, Київській, Степняка - Кравчинського і на набережній Інгулу. Працівники КП «Міськсвітло» виконують технічне обслуговування зовнішнього освітлення вулиць Попова та Пацаєва із заміною світильників СЕС, відповідно до програми енергозабезпечення "Світле місто".

Усі новини