Комунальні служби Кропивницького активніше візьмуться за наведення порядку на території міста

Середа, 29 листопада 2017 14:50

На території Кропивницького має бути наведений ідеальний порядок. На цьому акцентував увагу комунальних служб міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 29 листопада.

 - Тиждень тому я давав завдання ЖЕО прибрати територію, а особливо сміттєві майданчики і навести порядок у дворах. І це стосується всіх житлово-експлуатаційних організацій. Двори і вулиці, наприклад по сусідству з Дендропарком, потребують негайного прибирання, - наголосив очільник міста.

Йшлося на апаратній нараді і про проблему кришок люків, які останнім часом у місті почали дуже інтенсивно викрадати. Лише за минулу добу зникло 20 люків, а це несе небезпеку для життя і здоров’я громадян, особливо у вечірній час.

Тож Андрій Райкович доручив звернутись до власників люків: Укртелекому, міськводоканалу, теплогенеруючих організацій, щоб їхні фахівці оперативно обстежили свої господарства, і швидко реагували.

- Сьогодні маємо дуже безвідповідальне ставлення взагалі до всіх міських підземних комунікацій, – зауважив Андрій Райкович. - Чого варта ситуація з пошкодженням водопроводу біля готелю “Турист”. Що це за підрядники, які не вміють якісно провести врізку? Що це за роботи? Хто про них знає?

Міський голова заборонив проводити на території міста будь – які земляні роботи  без узгодження їх з профільним  заступником Олександром Мосіним.

Усі новини