Комунальні служби Кропивницького подбають про безпечне проходження зимових свят на території міста

Понеділок, 20 грудня 2021 14:12

Комунальні служби Кропивницького мають подбати про безпечне проходження зимових свят на території міста. На цьому наголосив  міський голова Андрій Райкович під час щопонеділкової апаратної наради, сьогодні, 20 грудня.

- Наближаються святкові вихідні, а це завжди не лише весело, а й відповідально. Школи ідуть на канікули - проводьте інструктаж з директорами шкіл. Необхідно подбати про безпеку: ялинки, ілюмінації, інженерні мережі - щоб нічого не залишалось без нагляду. Це стосується і садочків, бібліотек, музеїв, - звернув увагу  Андрій Райкович. - По-друге, вартісна техніка, комп'ютери, все повинне бути в кабінетах, де є охорона і гарантія, що туди ніхто не залізе і нічого не вкраде.

Завдання від міського голови отримали і працівники комунальних служб – обов’язково тримати на сторожі чергові аварійно – ремонтні бригади.

- Ніхто ні від чого не застрахований, але якийсь порив води чи опалення, або відключиться світло, то, будь-ласка - працюють диспетчерські АДС, водоканалу, “Теплоенергетика”, щоб бригади виїжджали на місце аварій вчасно. КП «Універсал - 2005» - будьте готові чистити сніг та посипати дороги протиожеледною сумішшю. Стежте також, щоб бурульок ніде не було, - попередив очільник міста. – По міській раді також повинні бути чергові. Щодня.

Окремо Андрій Райкович звернувся до працівників правоохоронних органів, аби ті доклали максимум зусиль, щоб забезпечити  спокій і порядок у громадських місцях. А управління транспорту та зв’язку має узгодити графіки роботи комунального транспорту  31-го грудня і усіх святкових днів.

- Щоб святкові дні у місті пройшли спокійно і гарно, необхідно завчасно продумати усі організаційні моменти. Тоді буде справжнє свято, - відзначив Андрій Райкович.

Усі новини