Комунальні служби Кропивницького працюють в штатному режимі, тримаючи місто в чистоті.

Вівторок, 14 квітня 2020 13:06

Сьогодні, 14 квітня, представники всіх ЖЕО обласного центру та КРЕПу №9 з самого ранку продовжують виконувати щоденну дезінфекцію всіх під’їздів багатоповерхівок міста. Машини КП "Універсал 2005" спеціальним розчином обробляють дороги Кропивницького.
За графіком також працюють сміттєвози підприємства, підмітально-прибиральні машини "Глобус", та «Scandia» – вони прибирають місто, вивозять сміття та ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища, які продовжують утворювати кропивничани.  
На вулицях Пацаєва, Попова, Юрія Коваленка виконують роботи з усунення ямковості дорожнього покриття. Грейдер сьогодні працює на вулицях  Симферопольській, Хмари, Марка Вовчка та Буровугільній. 
Спеціалісти КП" Благоустрій" виконують санітарну обрізку дерев по вулиці Великій Перспективній 47. Також, як і щодня, прополюють квітники Кропивницького, поливають зелені насадження в скверах Чорнобиля та Молодіжному.
Працівники КП «Міськвітло» виконують технічне обслуговування зовнішнього освітлення на вулиці Попова з заміною світильників СЕС, згідно програми енергозабезпечення "Світле місто".

Усі новини