Комунальні служби Кропивницького всю ніч розчищали місто від снігу

Вівторок, 8 січня 2019 10:41

Сьогодні, 08 січня, вночі дороги міста від снігу прочищали 5 одиниць комунальної техніки. Вони прибирали сніг з проїжджої частини та посипали протиожеледною сумішшю, аби транспорт, у тому числі і громадський, міг нормально рухатись дорогами обласного центру. За інформацією спеціалістів головного управління житлово-комунального господарства міської ради, за три вихідні дні комунальники витратили 510 тонн посипкового матеріалу. Внутрішньодворові доріжки та тротуари продовжують прибирати двірники.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки заступника міського голови Олександра Вергуна, весь комунальний пасажирський транспорт стовідсотково виїхав на маршрути.

- Без збоїв сьогодні зранку запрацювали підприємства-перевізники, які обслуговують автобусні маршрути в режимі маршрутного таксі, – зазначив Олександр Вергун. – Проблем із рухом транспорту в місті немає.

Водночас посадовець поінформував, що у зв’язку зі сніговими заметами, сьогодні ускладнений рух автобусного маршруту №274 до селища Нового. Олександр Вергун закликав новенців без зайвої потреби поки не виїжджати із селища.

Усі новини