Комунальні служби Кропивницього перебувають у постійній бойовій готовності

Понеділок, 30 січня 2017 14:09

Активніше посипати дороги в центрі, та краще чистити околиці: таке завдання поставив комунальним службам сьогодні, 30 січня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович.

 - Люди про це пишуть в соцмережах, і під час зустрічі з квартальними цю проблему теж порушували, - відзначив очільник міста, звертаючись до комунальників. -  Ми домовилися, що будуть налагоджені комунікації між керівниками всіх комунальних служб, спецінспекціією і управлінням ЖКГ, управлінням транспорту і прес-службою. Щодня має бути, і так вже є на практиці, інформація про план роботи на день, що робите вночі, де є проблемні моменти. 

Міський голова також звернув увагу, що упродовж тижня «Екостайл» активізувався, відреагувавши на критичні зауваження і якість вивезення сміття з території міста покращилася. Тим не менше, щоб оперативно вивозити тверді побутові відходи і не допускати його накопичення на майданчиках варто тримати постійний зв'язок з квартальними, з завідуючими великими будинками,  і надійний контакт між диспетчерами та керівниками.

 - Коли нормальна погода, працюємо згідно з розробленими графіками. Коли надворі практично постійний надзвичайний стан: сильна ожеледиця, миттєвий сніг, потом відлига, необхідно кожен об’єкт, тримати на посиленому контролі. Особливо звертаю увагу на посипання зупинок і тротуарів. Почастішали випадки переломів кінцівок. Слизько! Прошу ЖЕО активно включатися в роботу, особливо в центрі, де багато людей, - наголосив Андрій Райкович. 

Усі новини