Комунальні служби на сторожі чистоти у Кропивницькому

П'ятниця, 5 квітня 2019 10:39

Сьогодні, 05 квітня, працівники комунального підприємства «Універсал 2005» із самого ранку знову вийшли на прибирання території обласного центру. Відповідно до плану, на території Кропивницького весь день працюватимуть дві підмітально-прибиральні машини "Глобус". Їхнє головне завдання – прибирати побічне сміття із центру міста.

За інформацією КП «Універсал 2005», у місті   працюють дві бригади. Перша вичищає вулицю Чміленка, друга - прибирає купи сміття по вулиці Яновського.

Також у планах комунальників протягом дня ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища по вулицях Карабінерній, Київській, Салтикова – Щедріна, Андріївській, Рівненській, Комарова та Пушкіна.

Продовжують фахівці комунального підприємства усувати і ямковість на шляхах обласного центру. Сьогодні ями лататимуть по вулиці Преображенській, а на вулиці Мечникова працюватиме грейдер.

Активно працюють сьогодні і працівники КП «Благоустрій». Вони вивозять обрізане гілля з вулиці Полтавської. Продовжують роботи з благоустрою на Фортечних Валах. Біля озера Копань, що на Ковалівці очищають місцевість від порослі, прибирають там сміття та опале торішнє листя.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13