Комунальники Кропивницького готові до літнього сезону робіт

Середа, 25 березня 2020 11:43

Комунальники Кропивницького готові до роботи у весняно-літньому сезоні:  переобладнали техніку та продовжують активно наводити лад на вулицях міста.

Сьогодні, 25 березня, від самого ранку працівники  КП "Універсал 2005" з допомогою потужного «Глобусу» підмітають вулиці Краснокутського, Велику Перспективну, Шевченка. Автомобіль «Scandia» працює по вулицях Родімцева, Жуковського та Ялтинській.

По вулиці Садовій 59, та вулиці Бобринецький шлях мешканці міста утворили несанкціоноване сміттєзвалище, тож комунальники в черговий раз взялися його прибирати.

На проспектах Промисловому та Інженерів стане комфортніше їздити – там спеціалісти КП «Універсал 2005» усувають ямковість. Грейдер сьогодні працює на вулицях Інгульській, Лахмана та Першотравневій.

А  фахівці КП "Благоустрій" також вийшли трудитися з самого ранку. Вони вивозять обрізане гілля по вулицях Волкова, Тельмана, Родімцева, поливають саджанці ялівця козацького по вулиці Ельворті, зелені насадження в сквері Чорнобиля та на Фортечних Валах. Крім того, працівники підприємства збирають та вивозять сміття на в'їзді в місто зі сторони Знам'янки, на площі Аеровокзальній, по вулицях Короленка, Холодноярській, в Гаю Десантників та в Лелеківському зеленому масиві.

Усі новини