Комунальники Кропивницького готові до викликів зими

Вівторок, 21 грудня 2021 13:35

Вулиці Кропивницького припорошив перший сніг, подекуди на проїжджих частинах утворилася ожеледь, а отже комунальним службам обласного центру додалося клопотів. Про подолання наслідків першого, на щастя поки не надто серйозного, виклику зими розповів під час  брифінгу сьогодні, 21 грудня, директор КП “Універсал-2005” Віктор Панішко.

- Вулиці ми почали посипати відучора з 19-ої години. Два автомобілі працювали в черговому режимі до півночі. Основна робота розпочалася вже сьогодні з 4-ої години ранку. Ми задіяли п’ять дорожніх машин, які розкидали протиожеледну суміш та один навантажувач. Із 5-ої години в центрі міста працювали три трактори, які розчистили площі Богдана Хмельницького і Героїв Майдану та вулицю Велику Перспективну. Загалом, було використано майже 320 тон протиожеледної суміші, - повідомив Віктор Панішко.

За оцінкою директора КП «Універсал 2005»,  міські вулиці перебувають у проїзному стані. До обіду на деяких із них ще працюватиме техніка. Більшість працівників КП залучені до підготовки протиожеледної суміші для того, аби мати необхідний запас на наступну добу.    

Усі новини