Комунальники Кропивницького готують місто до Великодніх свят

Середа, 20 квітня 2022 14:01

Вже цими вихідними, 24 квітня, українці святкуватимуть Великдень. Обласний центр активно готується до свята, вже відбувся загальноміський суботник, продовжується і місячник з благоустрою.

Так, 19 квітня, працівники комунального підприємства “Універсал 2005”  прибрали проїжджу частину в центрі міста,  а також вулиці Космонавта Попова та Євгена Маланюка,  а причіпна прибиральна установка "Scandia" працювала цього дня на  вулиці Холодноярській.

Комунальники вивезли також  несанкціоновані сміттєзвалища по вулицях Степана Разіна та Салтикова-Щедріна та прогрейдерували дорожнє покриття вулиць Миколи Леонтовича, Чкалова, Посадочної та провулку Повітрянофлотського.

Разом з тим фахівці КП "Благоустрій" продовжують санітарну обрізку дерев та видаляють дикі порослі у парках та зелених зонах, зокрема у вівторок вони працювали у сквері Олександра Кондакова та у Ковалівському парку, прибрали на квітниках з трояндами у сквері "Героїв Чорнобиля" і підстригли хвойні рослини на колі по вулиці Євгена Маланюка.

Комунальне підприємство "Ритуальна служба-спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування" на постійній основі проводить прибирання територій на Фортечних Валах, Новолелеківському, Рівнянському, Далекосхідному кладовищі, посилено цю роботу зокрема перед поминальними днями.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13