Комунальники Кропивницького отримали від міського голови оцінку “добре” і наказ активізувати роботу з розчищення міста від снігу

Понеділок, 13 лютого 2017 11:12

У Кропивницькому не залишаться поза увагою околиці, мости, пішохідні переходи. Сьогодні, 13 лютого, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович вчергове акцентував увагу комунальників на необхідності якісно наводили лад не лише на центральних вулицях міста.

Минулого тижня біля міської ради були продемонстровані зразки нової комунальної техніки, містяни та журналісти мали можливість познайомитися зі спеціалістами комунальних підприємств, які щодня і щоночі з її допомогою чистять вулиці Кропивницького. Міський голова подякував комунальникам за щоденну копітку роботу, поставив оцінку “добре”, проте наказав не розслаблятись, а працювати ще активніше.

- Ми крок за кроком налагоджуємо систему роботи і взаємодії між усіма підрозділами комунального господарства у найвідповідальніший зимовий період. Така комунікація дає позитивний результат, але нам необхідно розробити схему – графік розчистки не тільки магаістральних напрямків руху транспорту в обласному центрі, а й решти прилеглих до центру вулиць і територій віддалених мікрорайонів, - доручив Андрій Райкович. - Щоб ви реагували не в пожежному режимі, а чистили згідно з таким графіком. Максимальна увага нині має бути прикута до під’їздів і підходів в місцях розташування закладів освіти, охорони здоров’я, до місць масового переміщення людей. Необхідно посипати ожеледицю, активніше вивозити сніг, боротись з наморозами та бурульками.

Звернув увагу міський голова і на необхідність забезпечення комфортного температурного режиму в навчальних закладах.

- Особливо це стосується ТОВ “ЦНТІ УНГА”, ми уклали з вами угоди, ми платимо вам немалі кошти – не за 15 градусів у класах, а за якісне тепло. Будь ласка, у вихідні разом з шкільними майстрами промивайте, прочищайте, міняйте крани, але тепло подавайте якісне, - наголосив очільник міста.

Усі новини