Комунальники Кропивницького цілодобово протистоять негоді

Вівторок, 16 лютого 2021 14:21

За одну ніч із 15 на 16 лютого комунальники Кропивницького використали на посипку доріг міста майже 400 тонн протиожеледної суміші, зробивши при цьому понад 50 поїздок. Про це повідомив головний інженер КП «Універсал - 2005» Ігор Тюрін сьогодні, 16 лютого.

Працювати бригади почали в понеділок після 16-ї вечора з посипання небезпечних перехресть і небезпечних та аварійних ділянок руху. А вже  вночі 19 одиниць спеціалізованої техніки у супроводі поліції взялися до розчистки шляхів з пожвавленим автомобільним рухом і маршрутів громадського транспорту обласного центру. Зранку знову переключилися на посипання проїжджої частини магістралей.

- За ніч випало майже 17 сантиметрів снігу. Це не мало, тому ми працювали в активному режимі, - відзначив Ігор Тюрін. - Варто зауважити, що сьогодні зафіксували менше припаркованих на узбіччях машин і нашим працівникам було легше чистити шляхи. Я дякую автомобілістам міста за те, що дослухались до звернень міського голови Андрія Райковича, до наших прохань і прибрали автівки.

А вже о 5.30 на прибудинкових територіях почали наводити лад працівники ЖЕО, а спеціалісти  КП «Благоустрій» зосередили свої зусилля на очистці від снігу доріжок у парках та скверах.

Вдень, 16 лютого, у Кропивницькому в черговому режимі працюють 5 піскорозкридувачів та 2 підмітально- прибиральні машини КП «Універсал - 2005». Якщо снігопад відновиться, готові виїхати на на вулиці міста, повідомив Ігор Тюрін.

Усі новини