Комунальники Кропивницького ведуть наполегливу боротьбу за чисте місто

Середа, 13 квітня 2022 17:06

Усі шість комунальних житлово-експлуатаційних організацій Кропивницького активно долучилися до всеукраїнської  акції  «За чисте довкілля».

Міські ЖЕО № 1, 2, 3, 4, ЖЕК№9 та ТОВ «Гудекс», який обслуговує територію селища Нового виконали комплекс заходів, спрямованих на поліпшення стану довкілля, упорядкування прибудинкових територій та ліквідацію стихійних сміттєзвалищ.

За інформацією головного управління ЖКГ міської ради, 300 працівників та сім одиниць техніки управляючих компаній станом на 12 квітня обслуговують у Кропивницькому прибудинкові території загальною площею 1774,31 тис.м2.

- Головне завдання наших ЖЕО – підтримувати належний порядок саме на прибудинкових територіях, - відзначила заступник начальник ГУЖ КГ Тетяна Савченко. - В рамках акції комунальники вивезли на міський полігон твердих побутових відходів з територій, якими опікуються,  понад 31 тону сміття.

Зокрема, спеціалісти ЖЕО № 1 прибрали газонну частину вздовж доріг по вулицях Короленка зі сторони багатоповерхових житлових будинків від будинку № 26 до будинку № 42 та Добровольського з однієї сторони вулиці від житлового будинку № 3 до будинку №11. Крім того, комунальники ліквідували одне несанкціоноване сміттєзвалище по вулиці Молодіжній, 23, що біля Ковалівського собору.

Фахівці ЖЕО № 2 у цей час розчистили і вивезли відходи з двох несанкціонованих сміттєзвалищ біля житлового будинку по вулиці Кропивницького, 14 та біля зруйнованих сараїв по вулиці Велика Перспективна, 10.

Робітники ЖЕО № 3 прибрали з однієї сторони газонну частину вулиці Соборної від житлового будинку № 3 до будинку № 20, вулиці  Євгена Тельнова від житлового будинку №2, корп. 1 до будинку № 14/22 та вулиці Волкова від будинку№ 16, корп. 1 до №4.

Не відставали від своїх колег і комунальники ЖЕК № 9. Вони ліквідували сміттєзвалище по вулиці Нижній П’ятихатській та упорядкували сквер по вул. Лінія, 1 біля музичної школи на селищі Гірничому.

- Сьогодні комунальники міських ЖЕО ведуть наполегливу боротьбу за чисте місто, - наголосила Тетяна Савченко. – Звертаємося до кропивничан з проханням цінувати їхню важку працю!

Усі новини