Комунальники Кропивницького впоралися з першою негодою

Вівторок, 1 грудня 2020 16:37

Перший день календарної зими прийшов у Кропивницький з невеликим снігом та ожеледицею. Тож комунальні служби міста відразу приступили до ліквідації наслідків негоди.

За інформацією директора КП «Універсал — 2005» Віктора Панішка, дорожники працювали всю ніч.

- Ми виїхали посипати транспортні магістралі Кропивницького після сьомої вечора, - повідомив Віктор Панішко. - А після другої години ночі, коли побачили, що береться морозець, знову виїхали на посипку. Сьогодні працювали дві машини, і, щоб виконати всю роботу, вони використали 65 тонн посипкової суміші.

Спеціалісти підприємства продовжують також прибирати територію міста, ліквідовувати несанкціоновані сміттєзвалища, вивозять опале листя. Комунальники чистять зливосточний лоток по вулиці Бобринецький шлях.

Активно працюють і працівники ЖЕО: зважаючи на опади, вони посипали доріжки, щоб пішоходам не було слизько, прибирали прибудинкові території, ремонтували під’їзди житлових будинків. Не сидять без роботи і фахівці КП"Благоустрій". Озеленювачі виконують обрізку дерев, посипають протиожеледним матеріалом садові доріжки в парках та скверах та вивозять гілля.

Усі новини