Комунальники у Кропивницькому працюватимуть активніше

Понеділок, 20 листопада 2017 12:02

У Кропивницькому ночами вже спостерігаються заморозки, тож міський голова Андрій Райкович рекомендував комунальникам переходити на зимовий режим роботи: тепловикам та представникам підприємства «Кіровоградводоканал» порадив прискіпливіше слідкувати за своїми об’єктами і оперативно ліквідовувати пориви.

Належна увага до оперативної ліквідації поривів збереже асфальтове покриття на вулицях обласного центру, переконаний очільник міста, за низьких температур при аваріях на мережах асфальт буде руйнуватися. А от керівництво КП «Універсал 2005» мають тримати руку на пульсі, і, за необхідності, вже посипати дороги, аби транспорт міг нормально рухатись, а люди комфортно та без проблем пересуватись містом.

- Я знаю, що “Глобус” вже виїжджав посипати дороги, особливо там, де пішли великі автобуси. Але в місті то там, то тут пориви води і тепломереж. На ранок вже з’являються добрі наледні. Люди йти не зможуть. Тому, головне управління ЖКГ, координуйте ці роботи, оперативно посипати такі об’єкти, – поставив завдання Андрій Райкович. - Але робіть це лише, коли необхідно! Тому що посипковий матеріал потім прибирати треба.

Як повідомили в ГУ ЖКГ, на теплових мережах КП «Теплоенергетик» та ДП «Кіровоградтепло» пориви відсутні.

За інформацією головного управління житлово-комунального господарства міської ради, станом на сьогодні, 20 листопада, у Кропивницькому підключено до централізованого опалення 99,7% житлового фонду: без опалення внаслідок внутрішньобудинкового пориву перебувають один житловий будинок та поліклініка №5. Наразі ремонтні бригади ЖЕО працюють над ліквідацією поривів.

Котельня ТЕЦ тримає температуру теплоносія на виході 50С, а на вході – 42С , на котельнях ДП «Кіровоградтепло» ці показники складають 53С та 42С відповідно.

Усі новини