Конкурс «Громадський бюджет – 2018» переможно крокує Кропивницьким: на Жадова відкрився дитячий майданчик

Середа, 26 вересня 2018 09:19

Реалізація проектів громадського бюджету в обласному центрі набирає обертів у Кропивницькому. Дитячо-спортивний ігровий майданчик за кошти бюджету участі презентували маленьким мешканцям та їхнім батькам по вулиці Генерала Жадова у середу, 25 вересня.

На свято у мікрорайоні  завітав секретар міської ради Андрій Табалов, який привітав кропивничан та разом з автором проекту Наталією Дороговоз урочисто перерізав стрічку.

- Хоча на вулиці холодно та дощ, важливіше, щоб посмішки і сонце були, якщо не в небі, то в душі, - відзначив у своїй промові Андрій Табалов. - Хочу подякувати усім тим, хто голосував за цей проект, бо одна справа, коли люди просто хочуть, щоб у їхньому дворі було гарно, але зовсім інша, коли вони щось для цього роблять. Ви стали ініціаторами цього проекту, ви активно за нього голосували, тому ви на нього повністю заслуговуєте.

На будівництво дитячого майданчику було витрачено близько 150 тисяч гривень. За ці кошти на прибудинковій території для дітей облаштували гірки, пісочницю, тенісний стіл, будиночок для ігор та багато іншого.

Очільник депутатського корпусу привітав з перемогою у “Громадському бюджеті-2018” автора ідеї Наталію Дороговоз, оголосив їй подяку та вручив символічний подарунок. У свою чергу, мешканці подякували Андрію Табалову за підтримку і подарували пакунок зі смаколиками.

Не зважаючи на дощову погоду, на майданчику зібралось чимало малечі. А щоб дітям було тепліше, їх розважали аніматори — персонажі відомої казки “Аліса в країні див”.

Усі новини