Козацькому роду нема переводу: у Кропивницькому збирали на дрон із тепловізором для спецпризначенців

Понеділок, 29 травня 2023 17:47

У Кропивницькому в парку Перемоги за підтримки управління молоді та спорту Кропивницької міської ради відбувся спортивно-сімейний благодійний захід «Козацькому роду – нема переводу».

Під час заходу кропивничани зібрали добровільні внески, які благодійний фонд «Полк Святослава Хороброго» використає на придбання дрону із тепловізором Mavic 3 для одного з підрозділів кропивницьких Сил Спеціальних Операцій.

Розпочав святкову програму виступ військового оркестру 3-го полку спецпризначення імені Святослава Хороброго, ансамбль барабанщиць Донецького університету внутрішніх справ та студія сучасного танцю.

Учасники спортивної частини заходу визначили найкращих  в естафеті серед родинних команд, у змаганнях з шахів, дартсу, фрізбі, настільних хокею і тенісу від обласного центру «Спорт для всіх». Кропивничани і гості міста щиро аплодували під час показоихі виступів кращих кропивницьких спортсменів із дзюдо, таеквондо ITF, художньої гімнастики та боксу. Цього дня у парку Перемоги працювали майданчики  Творчої Майстерні “Let’s Move City”, Обласної федерації брейк-дансу, активно тривали виставка-продаж hand-made та патріотичний боді-арт.

Під час свята відбувся благодійний розіграш. Його лотами стали український стяг із підписом чемпіона світу Олександра Усика та військове приладдя від боєприпасів, розмальований кропивницькою мисткинею Тетяною Черняєвою. Гостей пригощали морозивом від ТМ «Ласка».

Усі новини