КП “Благоустрій” доручено розробити нові проекти з озелення міста

Понеділок, 17 липня 2017 12:27

Сьогодні, 17 липня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович проаналізував роботу комунального підприємства “Благоустрій”. За словами очільника міста, у поточному році фахівці підприємства зробили кілька помітних кроків в озелененні обласного центру, але до досягнення системності у цій роботі ще дуже далеко.

- Ми маємо велику площу, де необхідно вирощувати якісні саджанці, ми повинні культивувати красиві, стійкі до нашого клімату квіткові рослини, і у великій кількості, - зазначив Андрій Райкович. - Інтернет дає безмежні можливості! Подивіться, як чудово виглядає польський Вроцлав, які квіткові фестивалі проходять щороку у Голландії, скільки варіантів ландшафтного дизайну можна побачити у наших українських містах!

Андрій Райкович зауважив, що раніше обласний центр мав безліч квітників із трояндами, які прикрашали території біля підприємств, а також біля торговельних точок. Тому КП “Благоустрій” отримало доручення від міського голови розробити нові проекти з озеленення. Усі виконавчі органи, особливо управління торгівлі, мають звернутись до власників кафе, усіх магазинів, ресторанів, торговельних мереж, аби ті також максимально долучились до цього процесу. 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13