КП «Теплоенергетик» готує селище Нове до нового осінньо-зимового сезону

Вівторок, 31 липня 2018 17:23

Сьогодні, 31 липня, в рамках інспекційної поїздки теплогенеруючими підприємствами обласного центру міський голова Андрій Райкович відвідав господарство комунального підприємства “Теплоенергетик” та перевірив хід робіт із заміни тепломережі на селищі Новому.

На підприємстві сьогодні ведуться планові підготовчі роботи до нового опалювального сезону. За словами головного інженера КП “Теплоенергетик” Валерія Челядінова, на ТЕЦ старе обладнання по можливості замінюють на сучасне. Те ж устаткування, яке залишається і потребує ремонту — відновлюють.

Також на селищі Новому наразі проводяться масштабні роботи — відбувається демонтаж частини теплової мережі. Як зазначив керівник підрядної організації, замість старих труб будуть прокладені нові металеві вужчого діаметру з ізолюючим матеріалом.

- Нам треба прискорювати роботи, оскільки два місяці, які нам відведено природою для підготовки до зими, сплинуть дуже швидко, - зауважив міський голова. - А нам ще необхідно встигнути зробити гідровипробування, закрити землею теплотраси, виконати благоустрій та привести територію до ладу. Ці роботи нам треба зробити якомога швидше і якісніше, це дасть можливість розпочати опалювальний сезон без проблем.

Андрій Райкович відзначив, що нова котельня КП “Теплоенергетик” потужна і обладнана найсучаснішими і найякіснішими котлами. Тому із впевненістю можна сказати, що взимку селище Нове буде з теплом, високою якістю послуг теплопостачання та оптимальною собівартістю.

Усі новини