КП «Теплоенергетик» святкує 90 років від дня заснування

Четвер, 30 квітня 2020 15:30

Сьогодні, 30 квітня, заступник міського голови Олександр Вергун, за дорученням міського голови Кропивницького Андрія Райковича, привітав колектив із такою поважною датою.

Історія підприємства почалася 90 років тому. Тоді у нашому місті (ще Зінов’євську) почала працювати новозбудована електростанція. Вона була одним із тих об’єктів, що стали фундаментом індустріалізації Кіровоградської області.

Історія колективу нинішнього "Теплоенергетика" – це знакові події, людські долі, відомі в професії імена. Колектив пройшов непростий шлях становлення і розвитку. І нині, в складних умовах діяльності вітчизняного енергоринку, підприємство зуміло стабільно забезпечити подачу тепла містянам і спокійно завершити опалювальний сезон.

Сьогодні кілька працівників «Теплоенергетика» на десять хвилин відірвались від роботи, аби отримати вітання.

- Найперше хочу передати кожному з вас вітання від міського голови Андрія Райковича, - зазначив Олександр Вергун. – Я теж хочу подякувати вам за відданість, з якою ви працюєте на благо громади міста.  Підприємство живе і працює лише завдяки вам!

Олександр Вергун, та очільниця управління ЖКГ Тетяна Савченко вручили Грамоти міської ради та виконавчого комітету слюсарю Володимиру Костюку, машиністу парових турбін Вікторії Пшеніциній, старшій начальниці зміни Ользі Синицькій.

Подяки отримали заступник головного інженера Євген Притула та лаборант  Олена Яковенко.

А подяку всьому колективу та цінний подарунок отримав директор підприємства Олександр Чельник.

Всі працівники ТЕЦ до свята отримали по одній тисячі гривень премії.

Усі новини