Кропивничан закликають долучитися до формування нового складу Громадської ради

Вівторок, 4 лютого 2020 16:23

Одним із пріоритетних завдань міської ради, як органу місцевого самоврядування  - є розвиток ефективної взаємодії з громадськістю, інституціями громадянського суспільства, забезпечення громадської участі у прийнятті управлінських рішень та розвитку місцевої демократії.

Одним із дієвих механізмів такої участі є проведення консультацій з громадськістю та утворення громадських рад.

- У цьому році буде формуватися новий склад Громадської ради, що діє при Виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького, тож у всіх інститутів громадянського суспільства є можливість долучитися до цього процесу, - повідомила начальник відділу з питань внутрішньої політики міської ради Оксана Горбенко.

У четвер, 06 лютого, о 14.00 у кімнаті 426 міської ради у форматі "світового кафе" розпочнеться обговорення особливостей формування нового складу Громадської ради при Виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького, змін до постанови Кабінету Міністрів № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”. Запрошуємо взяти участь!

Щоб визначитися з колом питань для обговорення, просимо заповнити анкету: http://kr-rada.gov.ua/gromadska-rada/ogoloshennya-grom-rada/. Ваша думка важлива!

Усі новини