Кропивничан закликають долучитися до вітального челенджу #Слава ЗСУ

Вівторок, 6 грудня 2022 16:36

Управління освіти  Кропивницької міської ради ініціювало челендж до Дня Збройних Сил України “#Слава ЗСУ!”. Цією акцією організатори хочуть зібрати якнайбільше вітань захисникам України.

- Запрошуємо педагогічні колективи, вихованців закладів освіти міста та їхніх батьків викласти до 10 грудня на своїх сторінках у соціальних мережах, сайтах закладів освіти відеосюжети, що містять вітальні звернення, пісні, вірші, присвячені нашим захисникам, тематичні малюнки та інші креативні рішення з хештегом #Слава ЗСУ, - розповіла начальниця управління освіти Лариса Костенко і закликала усіх долучитися до вітань нашим славним захисникам і захисницям.

Музичне вітання уже виклали в YouTube вчительський дует - Олена Тисленко (Великобалківська гімназія) і Юлія Кадет (Академічна гімназія). Слова до пісні «У світі без війни», яку виконують педагоги, написала директорка Міського центру дитячої та юнацької творчості Євгенія Сілант’єва на музику пісні «Тhe Color of night» з репертуару співачки Lauren Christy. Авторка ідеї та режисерка відео – Євгенія Сілант’єва, оператор - Володимир Крутоус. Учасники челенджу висловлюють подяку за сприяння у створенні музичного вітання нашим захисникам Поліні Володарській, Олександру Григорьєву, Наталії Мілентій, Оксані Сергєєвій.

https://www.youtube.com/watch?v=DkebEyZFUm4

Усі новини