Кропивничан закликають вийти на передвеликоднє генеральне прибирання міста у п’ятницю, 15 квітня

Четвер, 14 квітня 2022 15:28

За передбаченням синоптиків у суботу, 16 квітня, очікується дощова погода. На цей день у Кропивницькому планувалося проведення загальноміського суботника. запланований У зв’язку з таким прогнозом Кропивницька міська рада закликає містян вийти на генеральне прибирання території обласного центру напередодні у п’ятницю, 15 квітня, повідомив заступник міського голови Олександр Вергун.

- За прогнозами синоптиків у суботу буде справжній весняний дощ, тож День благоустрою міста проведемо у п’ятницю, 15 квітня. Закликаємо усіх небайдужих кропивничан, колективи підприємств, установ та організацій активно долучитися до генерального прибирання нашого спільного дому перед Великодніми святами. Зустрінемо Великдень з чистими душами і чистими вулицями, парками, скверами і прибудинковими територіями. Ми — українці, дбаємо про чистоту навіть коли йде війна і цим також наближаємо Перемогу, - наголосив Олександр Вергун

Хто не зможе долучитися до загальноміської толоки у п’ятницю, може прибрати територію біля свого будинку чи підприємства  в інші зручніші дні.

А тих, хто має можливість приєднатися до патріотів міста, щоб навести у ньому лад, чекають 15 квітня на наступних локаціях.

1. Лісопаркова  зона вздовж  дороги  (правий  бік  - з боку Гаю десантників) – від Гаю десантників  до  повороту праворуч на «Котяче озеро».

2. Лісопаркова  зона вздовж  дороги  (лівий  бік  - з боку Гаю десантників) – біля  колишнього  кафе «Два капітана». 

3. Набережна  Інгулу  - від вул. Київської  до  вул. Руслана Слободянюка     (з  боку  Ковалівського  пляжу).

4. Фортечні  вали  -  від вул. Яновського  до  Лікарні № 1 (з боку  магазину «Восход»).

5. Фортечні  вали  -  від вул. Яновського  до  Лікарні № 1 (з боку  магазину «Файно»).

6. Лісопарк  «Бєляєвський»  -  від  Кардіоцентру.

7. Зелена  зона  від  ТЦ  «ЕПІЦЕНТР»  до  автодрому «КАСКАД».

8. Парк  «Перемоги» - з боку  вулиці Паризької Комуни.

 

Усі новини