Кропивничан запрошують на благодійний “Весняний бал квітів”

Вівторок, 7 лютого 2017 17:04

24 лютого в обласній філармонії Кропивницького за ініціативи молодіжної ради при виконавчому комітеті міської ради відбудеться благодійний бал.

Мета “Весняного балу квітів” передусім благочинна - зібрати кошти на лікування 13-річної Надійки Мороз, яка прикута до інвалідного візка. Дівчинка вже перенесла дві операції і наразі потребує третьої, що дасть їй шанс самостійно ходити. Початок балу - о 17.30.

Представники організаторів заходу, заступники голови Молодіжної ради Ганна Трухевич та Катерина Колева повідомили і про дрес – код учасників. Всі жінки на балу мають бути у вечірніх сукнях, а чоловіки у фраках чи класичних костюмах. Обов“язковою умовою участі у заході є наявність прикраси із квітів.

Потренуватись у виконанні танцювальних “па” перед виходом на паркет філармонії можна буде на базі факультету фізичного виховання педагогічного університету імені В.Винниченка, де 11 лютого об 11.00 та 16 лютого о 18.00 хореографи ансамблю “Конвалія” проведуть півторагодинний майстер-клас із віденського вальсу.

Проведення “Весняного балу квітів” стало можливим завдяки підтримці міської ради Кропивницького, народного депутата України Костянтина Яринича та управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА.

Усі новини