Кропивничанам нагадують про заборону самовільної вирубки дерев у межах міста та лісопаркових зонах

П'ятниця, 15 березня 2024 15:25

Інспекція з благоустрою Кропивницької міської ради звертає увагу жителів міста на заборону самовільної вирубки дерев (зелених насаджень) в межах міста та в лісопаркових зонах.

- Майже щодня надходять повідомлення до інспекції з благоустрою від кропивничан, які турбуються про наше довкілля, щодо нерадивих громадян, котрі самовільно знищують дерева, де їм заманеться. Люди не замислюються, що без наявних дозвільних документів та обстеження фахівцями у відповідності до пункту 5 Розділу IV Правил благоустрою території міста Кропивницького, категорично заборонено самовільне знищення, пошкодження або видалення зелених насаджень, - зазначив директор інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький.

Керівник підприємства нагадує, що за дані порушення згідно статті 152 КУпАП передбачені штрафи: на громадян (від 340 до 1360 гривень), на посадових осіб, громадян-субʼєктів підприємницької діяльності ( від 850 до 1700 гривень).

Містян закликають неухильно дотримуватись Правил благоустрою та бережно ставитись до зелених насаджень у нашому рідному місті.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13