Кропивничанам пропонують придбати військові облігації і підтримати ЗСУ

Понеділок, 3 липня 2023 15:55

Фінансове управління Кропивницької міської ради повідомляє, що Міністерство фінансів України випустило нові військові облігації на суму понад 10 млрд гривень. Середня ставка дохідності на первинних аукціонах за цими облігаціями становить 18,2%. Такі військові облігації кожен громадянин може придбати у застосунку Дія під назвою «Нова Каховка».

На сьогодні через застосунок Дія громадянами придбано військових облігацій на 1,4 млрд гривень. Вкладники успішно інвестують свої кошти в деокупацію Донецька, Луганська, Маріуполя, Херсона, Енергодара, Бердянська, Севастополя, Мелітополя, а також АР Крим, а відтепер – Нової Каховки.

Кожна придбана військова облігація – це підтримка Збройних сил України, забезпечення наших військових найнеобхіднішим: зброєю, набоями, технікою, їжею та медикаментами, а також гарантований прибуток для кожного інвестора до 20 % річних. Кожна гривня з кожної придбаної облігації допомагає армії, а потім повертається на рахунок вкладника з відсотками.

Купівля військових облігацій – це інвестиція у поразку росії.

Перемагаємо разом – у декілька кліків у застосунку Дія.

Більше про військові облігації на офіційному вебсайті Міністерства фінансів України: https://bonds.gov.ua/ та на Порталі Дія: https://militarybonds.diia.gov.ua/

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13