Кропивничани провели в останню путь Воїнів-захисників

Середа, 14 грудня 2022 16:52

Сьогодні, 14 грудня, у Кропивницькому провели у засвіти Воїнів-захисників — старшого сержанта Олександра Колошву та солдата Олександра Кубанського.

Серце 43-річного Олександра Колошви, який боронив від російських агресорів Донецьку і Луганську області, зупинилося 09 грудня. 

- Ми втратили дуже хорошу, справедливу людину. Любив свою родину, Батьківщину. Був затятим рибалкою. Він сам не місцевий, коли прийшла повістка, одразу пішов у військкомат, не ховався за спинами інших, - крізь сльози розповідає родичка загиблого Віра Плахотник. - Саша служив у медроті, вивозив з передової поранених і загиблих побратимів. Потім за станом здоров’я перейшов на іншу службу, мав ішемічну хворобу серця, міг повернутися додому, але залишився воювати. Помер у Кропивницькому від гострої серцевої недостатності під час лікування у шпиталі.

56-річний електрик відділення електрозабезпечення інформаційно-телекомунікаційного вузла Олександр Кубанський помер 07 грудня у Херсоні.

- Був працьовитим, ніколи не відмовляв у допомозі. Працював зв’язківцем, потім в охороні. На початку літа пішов на війну добровольцем, хоча мав проблеми зі здоров’ям. Наскільки нам відомо, у нього зупинилося серце. Це величезна втрата для нас усіх, - ділиться болем сестра солдата Анастасія Павленко.

Панахиду за померлими відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк. Вічний спочинок вони знайшли на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

Усі новини