Кропивничани з інвалідністю отримали від міської влади необхідну матеріальну допомогу

Середа, 27 листопада 2019 16:26

Сьогодні, 27 листопада, напередодні Міжнародного Дня людей з інвалідністю у міській раді вручили матеріальну допомогу членам міської організації інвалідів «Сила духу».

- Хочеться висловити вам найтепліші слова вдячності, побажати міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та витримки у всіх життєвих випробуваннях, - звернулась до членів організації з вітальним словом заступниця міського голови Наталія Дзюба. - Ви всі дуже сильні люди, не дивлячись на те, що не здорові фізично. Зі свого боку міська влада робить усе для того, щоб вам у нашому місті жилося комфортно. Також хочу висловити слова подяки керівнику вашої організації Олександру Перевєрзєву, який переживає за кожного з вас та активно співпрацює з міською владою, а ми прислуховуємось до його порад та завжди йдемо назустріч у вирішенні важливих для вас питань.

Очільник організації інвалідів «Сила духу» Олександр Перевєрзєв подякував міській владі за співпрацю та передавав слова вдячності міському голові Андрію Райковичу.

Наталія Дзюба виконала також  почесну місію і вручила членам організації матеріальну допомогу у розмірі однієї тисячі гривень кожному.

Усі новини