Кропивничани з вадами слуху і зору мають відтепер можливість замовити послуги соціального супроводу

Середа, 5 лютого 2020 09:28

Територіальний  центр соціального обслуговування Подільського району міста Кропивницького постійно розширює спектр власних соціальних послуг. Це відзначив директор терцентру Василь Гуцу під час пресконференції у вівторок, 04 лютого.

Тепер соціальними послугами закладу можуть скористатися і кропивничани  з вадами зору та слуху. Особи з інвалідністю по зору І ступеню  можуть замовити для себе супровід соціального працівника при відвідуванні закладів охорони здоров’я та адміністративних і банківських установ, а громадяни, що мають проблеми зі слухом – переклад мовою жестів.

- Такі послуги абсолютно безкоштовні та надаються кваліфікованими фахівцями, - наголосив Василь Гуцу.

Послуги супроводу та  перекладу  здійснюються  під час відвідування наступних  об’єктів:

  • органів державної влади та місцевого самоврядування, зокрема органів Пенсійного фонду України, державної служби зайнятості;
  • банківських установ;
  • житлово-експлуатаційної організації;
  • закладів охорони здоров’я, медико - соціальних експертних комісій; лікарсько - консультативних комісій та аптек;
  • закладів торгівлі та побутових послуг.          

- Приєднуйтеся до нашої команди! – закликав Василь Гуцу. -  Приходьте до нашого терцентру за адресою місто Кропивницький, вулиця Кропивницького, 106. або телефонуйте 22-08-67, 32-07-63, 35-13-46, чи звертайтеся за електронною поштою - tcso@krmr.gov.ua.  Разом легше подолати всі негативні наслідки складних життєвих обставин. Разом – ми сила!

Усі новини