Кропивницька бандуристка здобула перемогу на Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest»

Четвер, 10 травня 2018 15:45

5 травня 2018 року у Києві відбувся V Міжнародний конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», який проводився за сприяння Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Міністерства культури України та Київської міської державної адміністрації.

Конкурс пройшов під гаслом «Творчість заради майбутнього!» та мав на меті продемонструвати усю культурну багатоманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління упродовж нашої історії.

Конкурс проводився у трьох вікових категоріях: 7-10 років; 11-13 років та 14-17 років. Особливістю Фестивалю стало те, що юні українці через сценічну презентацію демонстрували звичаї своєї місцевості. Почесним головою журі була народна артистка України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Лідія Забіляста.

Кропивницький на конкурсі представляла і отримала перемогу неодноразовий лауреат міжнародних та Всеукраїнських конкурсів, учениця класу бандури музичної школи № 4, викладача Любові Кардаш, Анна Чумаченко.

Усі новини