Кропивницька “Метелиця” успішно виступила на турнірі з сучасної хореографії в Києві

Вівторок, 18 травня 2021 10:22

Колектив зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця» дитячо-юнацького клубу «Ровесник» управління молоді та спорту Кропивницької міської ради взяв участь у чемпіонаті з сучасної хореографії «The Battle of the Stars», який відбувся у  Києві 15 травня.

Змагання проходили протягом усього дня: від самого ранку і до пізнього вечора, але це не завадило учасникам колективу якнайкраще продемонструвати свої танцювальні вміння як у сольних,  так і в групових номерах. Учасниками фестивалю стали майже два десятки команд із різних регіонів України, програма конкурсу складалася із 40 номінацій, а оцінювало конкурсантів  поважне журі, у складі якого відомі хореографи і танцюристи.

У номінації “Street/Solo/Kids”, у віковій категорії 7-9 років, вихованка ансамблю «Метелиця» Єва Загребельна з номером «Wild» увійшла до першої п'ятірки переможців.

А у номінації “Best Star Show/Big group” серед підлітків основний склад ансамблю представив на розгляд журі два номери сучасної хореографії: «Confident» та «Twerk the reality». На 17 із 20 можливих балів оцінив виступ ансамблю суддя конкурсу  - відомий хореограф Костянтин Томільченко. У складі журі працювали також відомі хореографи, учасник шоу «Танці з зірками» Євген Кот та танцівник Костянтин Коваль.

У фестивалі такого високого рівня вихованці «Метелиці» взяли участь вперше. Юні танцівники “Метелиці” та їхні наставники не збираються зупинятися на досягнутому й надалі планують підкоряти найвідоміші танцювальні майданчики України.

Усі новини