Кропивницька міська Громадська рада підбила підсумки своєї роботи за 2021 рік

П'ятниця, 10 грудня 2021 16:14

Сьогодні, 10 грудня, відбулись збори Громадської ради при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради.

Про роботу ради за поточний рік прозвітував її голова Леонід Лузан. Виступили й інші члени ради, оцінки своїй роботі давали різні, але здебільшого позитивні і підтверджували конструктивнішу роботу, ніж в минулі роки.

Участь у засіданні взяв секретар міської ради Олег Колюка.

- Кожного дня міська влада прагне руху вперед, приймати нові суспільні виклики і відповідати їм. І громадська рада є надійним партнером у цьому, що засвідчує і це зібрання. Формат звітної конференції — це різновид зустрічі, що керується самими учасниками, це живий процес із залученням до активного діалогу усіх учасників зборів, - відзначив Олег Колюка.

Громадська рада є важливою ланкою у формуванні громадянського суспільства в цілому, переконаний секретар міської ради.

- Ви опікуєтеся проблемами місцевого самоврядування, розглядаєте важливі питання паралельно з міською радою та виконавчими органами. Вчорашні громадські слухання з обговорення проєкту бюджету на наступний рік якраз це яскраво доводять - адже активну участь у слуханнях брали і представники Громадської ради, зокрема голова ради Леонід Лузан,  його заступник Олександр Головко та інші представники, - наголосив посадовець

Олег Колюка подякував членам громадської ради за активну позицію і співпрацю.

- 2021 рік був непростий, але водночас і багатий на хороші події. Міська влада дякує вам за конструктивну роботу, за те, що доносите свою позицію і послідовно її відстоюєте.

Користуючись нагодою, за активну громадянську позицію і внесок у розвиток громадянського суспільства Олег Колюка  вручив пам'ятні подарунки — настінні годинники із державною символікою — Леоніду Лузану,  Олександру Головку та Фаїні Поздняковій. Передадуть годинники також Анатолію Войному (Громадська організація “Партійний контроль”), Сергію Коробу (Громадська організація “Комітет сприяння розвитку інформаційного суспільства”) та Віктору Шарию (Кропивницьке крайове козацьке товариство Буго-Гардівської паланки Українського козацтва).

На цьому вітання  не завершилоися і Леонід Лузан, у свою чергу, вручив також Подяки  Громадської ради при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради  Леонідові Багну (Громадська організація “Центр української політики “Ексампей”), Олені Бринзі (Громадська організація “Батьківська рада Кропивницького”), Дмитру Завражному (Кіровоградський обласний благодійний фонд “Наш дім”), Наталії Вельгун (Громадська організація “Кіровоградський євромайдан”), Сергію Керсанюку (Кіровоградська обласна організація національного форуму профспілок України), Ігорю Козубу (Громадська організація “Волонтерське об’єднання учасників Майдану та бойових дій”), Ганні Колєвій (Громадська організація “Центр медико-психологічної реабілітації “КОМ-ПАС”), Миколі Махині (Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської громадської організації “Український союз промисловців та підприємців”), Геннадію Орєшкову (Благодійна органзація “Благодійний фонд “Благомир ВС”), Наталії Салімовій (Громадська організація “Мобільна Волонтерська група”), Інні Рєвнівцевій (Благодійний фонд підтримки розвитку освіти та культури імені Григорія Сковороди).

Оксані Стародубцевій (Громадська організація “Стратегія майбутнього”) заслужена подяка буде оголошена згодом.

Завершилося засідання презентаціїєю громадських організацій, представлених у Громадській раді.

Усі новини