Кропивницька міська рада спростила умови надання пільг із харчування дітей військовослужбовців

П'ятниця, 28 липня 2023 15:47

Депутати Кропивницької міської ради розширили перелік категорій учнів та вихованців закладів освіти, які мають пільги на харчування, на чотирнадцятому засіданні дев’ятої сесії восьмого скликання.

Депутати внесли зміни та доповнення до рішення Кропивницької міської ради від 09 лютого 2023 року “Про організацію харчування учнів та вихованців у закладах освіти на 2023 рік”, додавши до переліку категорій дітей військовослужбовців, які мають пільги на харчування, дітей військовослужбовців, які захищають Україну під час військової агресії російської федерації, але не мають статусу учасника бойових дій. Міська рада  також встановила у закладах середньої освіти Кропивницького одноразове безплатне харчування для учнів пільгових категорій.

- Таким чином прийняте рішення дозволить охопити соціальним захистом більше 1900 родин захисників України, сприятиме збереженню здоров’я дітей під час освітнього процесу та воєнного стану в країні. – відзначила начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13