Кропивницькі комунальники закликають очистити електроопори і турнікети від незаконної реклами

П'ятниця, 16 червня 2023 15:52

Зовнішній рекламі — відповідне місце! На цьому наголосили представники комунальних підприємств Кропивницького під час засідання комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста Кропивницької міської ради під головуванням очільниці управління містобудування та архітектури Ірини Мартинової сьогодні, 16 червня.

Комісія розглянула і погодила п’ять питань щодо розміщення зовнішньої реклами. Зокрема, дозволили розміщення рекламної стели ПП “Агропроммонтаж” на вулиці Холодноярській, зовнішньої реклами магазину “Yabluka” на вулиці Великій Перспективній та ще кілька розміщень рекламних конструкцій і реклам.

Під час засідання комісії своє обурення щодо незаконного розміщення реклами висловив начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради Олександр Брюховецький.

- Рекламу і оголошення ліплять на електроопори і чіпляють на турнікети без дозволу. Ці обірвані листки і постери створюють вкрай неохайний вигляд місту. Таку рекламу треба розміщувати на спеціально відведених місцях, а не клеїти на стовпах, - наголосив Олександр Брюховецький і звернувся до головного управління житлово-комунального господарства міської ради, щоб надати відповідні доручення КП “Благоустрій” прибрати незаконну рекламу з електроопор і турнікетів.

Усі новини