Кропивницькі школярі зібрали 227 кілограмів корму для безпритульних тварин

Середа, 4 квітня 2018 16:01

Із 13 лютого по 14 березня у Кропивницькому відбулася третя Всеукраїнська благодійна акція «Happy Мяу для Мурчика», яка традиційно була присвячена Всесвітньому дню котів.

Таку акцію щороку проводить Благодійний фонд «Щаслива лапа» в рамках проекту «Біоетика». У Кропивницькому захід відбувся за підтримки управління освіти міської ради.

Цьогоріч до акції долучились 99 навчальних закладів з різних міст України: Києва, Вінниці, Краматорська, Кропивницького, Маріуполя, Сум, Тернополя, Харкова, Хмельницького та Черкас. Протягом місяця учні збирали корм і ліки для собак та котів, що перебувають у притулках для тварин.

У Кропивницькому небайдужість до проблем пухнастих виявили педагоги та учні гімназії №9, ЗОШ № 4, НВО № 24, НВО № 35, ЗОШ №30, СЗОШ №1, ЗОШ № 37, СЗОШ  №14 , НВО № 33 та гімназії нових технологій навчання.

У підсумку, для Громадської організації «Бім» кропивницькі школярі зібрали 227 кілограмів спеціального корму, круп та ліків. Та найкращий результат у зборі допомоги для безпритульних тварин продемонстрували педагоги та школярі СЗОШ  №14 - 79 кг!

Загалом по Україні спільними зусиллями вдалося зібрати 3930 кілограмів продуктів та ліків, які були передані на допомогу тваринам.

Усі новини