Кропивницькі студенти успішно виступили на чемпіонаті України зі скелелазіння

Понеділок, 6 листопада 2017 17:02

У Кременчуку проходив чемпіонат України зі скелелазіння серед студентів у видах програми швидкість, складність і багатоборство. На змагання приїхали 142 спортсмени, які представляли 14 ВУЗів із семи регіонів України.

Спортивну честь області захищали учні комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1» відділу фізичної культури та спорту міської ради Кропивницького, обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді та ФСТ «Динамо». Команда Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка у складі Максима Німеровського, Віктора Пальчикова, Данила Назаренка, Максима Троцького, Діани Токар та Вікторії Олександрової в командному заліку серед навчальних закладів перемогла у швидкісному підйомі, посіла другі місця в змаганнях на складність та в багатоборстві. В особистому заліку поза конкурсом Ярослав Ткач завоював золоту та срібну медалі, а Ніл Плохов став срібним призером.

Готували спортсменів до змагань тренери: Микола Побережець, Сергій Побережець, Валентина Русінова та Олександр Колотуха.

Усі новини