Кропивницькі велосипедисти- серед лідерів престижних всеукраїнських змагань

Четвер, 13 травня 2021 14:58

Упродовж п’яти днів, із 05 по 09 травня, в Україні відбулися кілька престижних змагань із велоспорту, в яких Кропивницький успішно представили юні спортсмени КДЮСШ № 1.

Так, у Харкові пройшов чемпіонат України та другий етап Кубка України з велоспорту (маунтенбайк) в естафетних командних перегонах. Учасниками змагань стали 134 спортсмени.

У командному заліку кропивницькі спортсмени Олександр Штембуляк, Дмитро Рубін і Катерина Воротілєнко стали срібними призерами чемпіонату України. Одночасно, Катерина Воротілєнко святкувала перемогу в черговому етапі розіграшу  Кубку України. А в індивідуальних змаганнях на всеукраїнському велочемпіонаті дві срібні та одну бронзову медалі завоювала Олена Гуцан.

Цими ж днями у Білій Церкві проходив Кубок Київської області з велоспорту на шосе в багатоденних перегонах серед юнаків. Змагання зібрало 132 учасники із 15 команд. Юний кропивницький велосипедист Євген Тесцов, якого тренує його батько Віталій, за сумою чотирьох етапів посів підсумкове третє місце, завоювавши бронзові медалі в індивідуальних та групових перегонах.

Усі новини