Кропивницьких водіїв закликають зупинитися на хвилину і вшанувати пам’ять героїв

Понеділок, 28 серпня 2023 14:56

Водіїв авторанспорту у Кропивницькому закликають завтра, 29 серпня, о 9:00 зупинитися і вшанувати пам’ять Героїв, які віддали своє життя за незалежність України.

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

З метою вшанування світлої пам'яті, самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України, Президент України Зеленський започаткував проведення щоденно, о 9:00 загальнонаціональної хвилини мовчання.

Звертаємося до кожного і кожної, хто зранку за кермом, а також до органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності під час проведення загальнонаціональної хвилини мовчання 29 серпня 2023 року зупинити рух громадського, приватного та службового транспорту.

Вшануємо всіх пам’яттю всіх, хто віддав своє життя за Україну!

Згадаймо Героїв, які боролися і загинули за наше майбутнє, невинних дітей, мирних українців, усіх наших співвітчизників!

Живі, поки пам'ятаємо!

Слава Україні! Героям слава!

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01