Кропивницьким виробникам — підтримка місцевої влади

Понеділок, 23 жовтня 2023 17:21

Сьогодні, 23 жовтня, у Кропивницькій міській раді під головуванням  директорки департаменту з питань економічного розвитку Ніни Рахуби відбулося засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

Координаційна рада розглянула питання щодо виділення коштів на фінансування робіт з утеплення швейного цеху підприємства ТОВ “Мілатекс”.

Підприємство працює з 2019 року: серед видів діяльності виробництво різноманітних сумок, робочого, форменого і спіднього одягу. Нині компанія активно виготовляє однострої, сумки, баули для військових.

За словами очільниці ТОВ “Мілатекс” Людмили Ковтун, компанія прагне до розвитку, розширення потужностей. Зокрема, нещодавно виграли грант “Є-робота”, придбали дві дороговартісні швейні машини. Нині планують утеплити приміщення, в якому розташовані виробничі потужності. Розраховують як на власні сили, так і на допомогу Регіонального фонду підтримки підприємництва й Програму розвитку малого і середнього підприємництва у м. Кропивницькому на 2021-2023 роки.

Члени координаційної ради погодили надання підтримки ТОВ “Мілатекс” у розмірі 40 000 гривень. Кошти для співфінансування подібних проєктів передбачені в бюджеті міста, вони закладені в згадану галузеву програму.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28