Кропивницький гостинно прийняв учасників V відкритого турніру з важкої атлетики на призи ЗТУ В. Жукова

Четвер, 27 грудня 2018 15:59

Із 22 по 23 грудня в обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Надія» відбувся V відкритий турнір з важкої атлетики серед чоловіків та жінок на призи ЗТУ В.Г Жукова.

У змаганнях взяли участь команди с. Соснівка (Олександрівського району), Сміли (Черкаської області), Голованівська та Кропивницького.

Абсолютними чемпіонами турніру стали майстер спорту України Пикаш Ольга, та Ілля Дротенко.

Важкоатлетка Вікторія Агаметова нагороджена Кубком за найкраще виконання техніки класичних вправ. Паралельно із турніром проводився відкритий чемпіонат ОСДЮСШОР "Надія" серед юнаків та дівчат до 15 років, де юні атлети демонстрували свою майстерність. Абсолютною чемпіонкою до 15 років стала Шестель Дар"я, яка на 17 кг перевищила норматив МСУ і теж була відзначена Кубком за найкращу техніку виконання класичних вправ. Абсолютним чемпіоном серед юнаків до 15 років став Єлецький Ярослав.

Змагалися і найменші учасники 2006 -2009 р.н., які показали високі результати та виконали юнацькі розряди: Федак Єлизавета, Приходько Ніколіна, Плахута Владислава, Гордієнко Дар"я, Кононченко Поліна, Ткаченко Анна, Муринець Софія, Ільченко Ілля.

Усі новини