Кропивницький готується до великого весняного прибирання

Понеділок, 25 лютого 2019 11:39

Кропивницький готується до генерального весняного прибирання своєї території, але керівники ЖЕО, не чекаючи початку суботників, вже сьогодні мають активізуватися та починати вичищати прибудинкові території, внутрішньодворові дороги та тротуари. Таке завдання поставив перед комунальними службами міський голова Андрій Райкович, під час апаратної наради сьогодні, 25 лютого.

- Шановні комунальники, активізуйтеся! Беріть мітли, граблі в руки, і йдіть чистити кожен клаптик! – наголосив Андрій Райкович. - Управління освіти, охорони здоров'я, економіки, торгівлі: кожен по своїй вертикалі - негайно направити листи керівникам підприємств, установ і організацій з вимогою здійснити перше післязимове прибирання.

Фахівці міської спецінспекції отримали завдання щоденно контролювати стан орендованих територій міста. Всіх, хто оточений купами сміття, і не прибирає його місяцями, каратимуть копійкою. У Кропивницькому, за словами Андрія Райковича, ще є купи снігу біля ресторанів, кафе та готелів, власники яких цілком спроможні прибрати їх. Проте чому не виконують цю роботу – не зрозуміло.

- Окремо звертаюсь до нашої прес-служби. Ми виділили непогані кошти на інформування громади, чим займається міська влада. Особливо для телебачення. Я раджу вам значно активізувати комунікації, – акцентував увагу Андрій Райкович. - Не один раз в тиждень, а щодня люди повинні знати, чим займається влада. Тим телебачення відрізняється від газет.

Усі новини