Кропивницький готується зустрічати найбільшу в Україні Міжнародну агропромислову виставку “АгроЕкспо-2017”

Середа, 16 серпня 2017 15:47

Сьогодні, 16 серпня, у міській раді Кропивницького відбулось чергове засідання робочої групи з питань підготовки та проведення Міжнародної агропромислової виставки “АгроЕкспо-2017” під головуванням заступника міського голови Олександра Грабена.

Важливим питанням порядку денного залишається розміщення учасників та гостей виставки на час її проведення. Як зазначив директор ТОВ “Украгроекспо” Ігор Глібко, майже всі номери кропивницьких готелів заброньовані заздалегідь. Тому організатори виставки активно залучають містян до співпраці з ріелторами, які допомагатимуть здавати в оренду вільні квартири. Також за дорученням Олександра Грабенка від управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення було надіслано лист до керівництва вищих навчальних закладів міста з проханням надати вільні кімнати у гуртожитках для розміщення гостей та учасників “АгроЕкспо-2017”.

Уже традиційно провідним заходом виставки буде Покровський ярмарок, участь у якому на сьогодні підтвердили 33 сільгоспвиробники.  Також на час проведення міжнародної виставки організаторами заплановані екскурсії для школярів, які відбуватимуться щодня. А для абітурієнтів буде проведена зустріч з представниками вищих навчальних закладів аграрного спрямування з усієї України, під час якої учні зможуть ознайомитись зі специфікою галузі.

- Проектів для цьогорічної виставки у нас дуже багато, поступово їх втілюємо в життя, - поділився планами Ігор Глібко. - Уже за кілька тижнів почнуться роботи із встановлення павільйону. Крім того, цього року на території виставки буде облаштовано кілька селфі-зон, а також оглядовий майданчик, з якого усю експозицію буде видно, як на долоні.

В рамках підготовки до Міжнародної агропромислової виставки “АгроЕкспо-2017” працівникам головного управління житлово-комунального дано доручення щодо благоустрою прилеглої території виставкових площ: заплановано поточний ремонт дороги по вулиці Мурманській, вздовж якої також будуть пофарбовані усі зупинки та скошена трава.

Також, як і минулого року на час проведення виставки буде продовжено маршрут № 113, а від зупинки "Автостанція №2" будуть здійснюватися безкоштовні перевезення до місця розташування виставки по вулиці Мурманській. За словами начальника управління транспорту Олександра Вергуна, вздовж усього напрямку курсування транспорту до виставкових площ постійно чергуватиме наряд патрульної поліції.

Усі новини