Кропивницький святкує 265-ий день народження: зустрічі на Дворцовій

Субота, 21 вересня 2019 18:20

Сьогодні, 21 вересня,  під час святкування дня народження міста вулиця Дворцова у Кропивницькому перетворилася на чи не найжвавішу локацію. Сьогодні нею прогулялися тисячі містян та гостей міста.

Тут можна було багато побачити, послухати, спробувати, покуштувати і навіть почитати. На день народження міста кропивничани отримали чудовий подарунок: на Дворцовій відкрилася книгарня «Є», яка з першого дня не могла вмістити одразу всіх місцевих книгоманів. Просто неба влаштували фестиваль кави. Кавою на будь-який смак могли поласувати усі поціновувачі цього благородного напою.

На всіх, хто прийшов святкувати День міста на головну пішохідну вулицю Кропивницького, чекали презентації від працівників міської централізованої бібліотечної системи, наукові пікніки, Steam-зона Харків – Кропивницький, StudHUB, концерти,  майтер-класи, виставки, вікторини та найрізноманітніші акції.

На маленьких мольбертах Маленький Париж зображали учні художньої школи імені Осмьоркіна та дитячої школи мистецтв – вони взяли участь у щорічному святковому пленері юних художників.

На Дворцовій цього року вперше влаштували емоційний
Battle of steps - Всеукраїнський фестиваль брейк-дансу та хіп-хопу. Участь в змаганнях взяли танцюристи з різних куточків України.

Усі новини