Кропивницький в очікуванні початку роботи наймасштабнішої в Україні агровиставки AGROEXPO-2019

Вівторок, 24 вересня 2019 16:29

У середу,  25 вересня, у Кропивницькому розпочинає свою роботу наймасштабніша в Україні Міжнaродна aгропромислова вистaвка AGROEXPO-2019.   Це важливий іміджевий проект для міста, який вже увійшов до ТОП-10 вистaвок Європи. Кропивницький прийматиме велику кількість гостей, на Першу виставкову вулицю впродовж кількох днів мають дістатися тисячі відвідувачів.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив своєму профільному заступнику Олександру Вергуну провести особисто лінійний контроль якості дорожнього покриття, розмітки, готовності пасажирського транспорту забезпечити масові перевезення.

- Громадський транспорт до виставкового комплексу має курсувати безперебійно, - наголосив очільник міста під час апаратної наради сьогодні, 24 вересня. - Робота поліції, комунальних служб, готельного комплексу, ресторанного господарства, транспортних підприємств  має бути чітко організована і скоординована. В рамках виставки наш департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій проводить галузеву сесію економічного форуму "Time to INVEST", присвячену розвитку туристичної сфери у Кропивницькому. Це стратегічно важливий напрямок для міста і ми лише на початку складного, але необхідного для громади шляху.

Для підприємств обласного центру важливо також  активно попрацювати на “Покровському ярмарку”.

- Нам необхідно вчитися наповнювати бюджет, розвивати власні ресурси. Така вимога часу: вдосконалення, інновації, розумні проекти, - зауважив Андрій Райкович. -   Я повторюю це не вперше: необхідно вчитися господарювати виважено, грамотно і раціонально. Це стосується усіх, без виключення. Інших фінансових, ресурсних можливостей у нас не буде.

Усі новини