Кропивницький вивчає можливість участі у новому освітньому проєкті

Середа, 10 листопада 2021 10:23

Застосування сучасних технологій в закладах освіти мотивуватимуть дітей до навчання і формуватимуть їхні практичні навички та компетенції.

Своїм багаторічним міжнародним досвідом у створенні та впровадженні першокласних цифрових рішень поділився  литовський екс-міністр освіти та науки Гінтарас Степонавичус під час zoom-конференції з начальницею управління освіти Кропивницької міської ради, депутатами Кропивницької міської ради, директорами шкіл та представниками громадськості міста Кропивницького, адже всіх завжди цікавить пошук нових шляхів підвищення загальної якості викладання та навчання, встановлення нових стандартів для подальшого розвитку якісного цифрового навчального контенту.

Цифрові початкові класи з електронними підручниками - такий пілотний проєкт буде реалізований в окремих регіонах та містах України і Кропивницький також  розглядає можливість долучитися до нього.

Школи обласного центру  уже мають досвід участі в подібних пілотних проєктах та впровадженні нових технологій в навчанні і завжди відкриті для нових пропозицій щодо покращення умов навчання дітей.

Усі новини