Кропивницький – європейське місто: в умовах війни правил благоустрою необхідно дотримуватися особливо ретельно

Понеділок, 28 березня 2022 15:42

В обласному центрі не припиняються перевірки стану території міста. Кропивницький – європейське місто і в умовах війни кропивничани ще ретельніше дотримуються правил і норм утримання територій. Проте трапляються випадки, коли працівники інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради виявляють факти порушень.

Особливу увагу інспектори звертають на належний санітарний стан прилеглих до підприємств, установ, організацій усіх форм власності та приватних домоволодінь територій. Днями вони виявили накопичення сміття на вулицях Тарковського, Похитонова і на перехресті Дворцової та Чорновола. А біля одного з будинків на вулиці Вокзальній виконавець земляних робіт надто зволікав з усуненням наслідків розриття. 

Були зафіксовані й непоодинокі випадки перенакопичення побутових відходів на контейнерних майданчиках на вулицях Родниковій, Коваленка, Волкова, Попова.

У результаті проведеної роз’яснювальної роботи виявлені недоліки були усунені без застосування штрафних санкцій.

Також інспекція з благоустрою звертається до кропивничан з проханням не розміщувати рекламну продукцію у невстановлених для цього місцях: на фасадах будинків, залізобетонних опорах, турнікетах, парканах, деревах тощо.

Усі новини