Кропивницький ярмаркує і волонтерить

П'ятниця, 18 серпня 2023 15:21

Сьогодні. 18 серпня, напередодні Спаса, у Кропивницькому на майдані перед міською радою стартував традиційний медовий ярмарок, до якого приєдналися волонтери-крафтярі з різних куточків області і країни.

Традиційний медовий ярмарок організувало управління торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради у співпраці з обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення».

- Сьогодні у нас працюють майже півсотні яток, асортимент представлених товарів досить широкий. Звісно, це мед і вироби з нього, а ще фрукти, випічка, м’ясні вироби, сири, одяг, плетені кошики, глиняний посуд, сувеніри та інше. Підготували ми й фотозону, яка користується популярністю у кропивничан, - каже начальниця управління торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Алла Козлова.

- Програма підтримки волонтерських центрів області нашою громадською організацією реалізовується другий рік. Зокрема проводимо “Волонтерські крафти”. З початку повномасштабного вторгнення волонтери організували цілий ряд виробництв, які допомагають як нашим захисникам і захисницям так і людям, які через війну опинилися в складних життєвих обставинах. Це дійсно унікальне явище. Зараз на ярмарку присутні представники чотирнадцяти районів. Ми популяризуємо діяльність таких виробників, адвокатуємо соціальне підприємництво і плідно співпрацюємо у даному напрямку з Кропивницькою міською радою, - зазначає організаторка “Волонтерського крафту”, голова КОО ВГО «АССН» Алла Волошина.

«Волонтерський крафт» — благодійний, кошти, які будуть зібрані, підуть на підтримку Збройних сил України.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28