«Кропивницький запрошує»: на міжнародній виставці «AGROEXPО» запрацювала туристична експозиція

Середа, 29 вересня 2021 15:54

Сьогодні, 29 вересня, в рамках дев’ятої міжнародної виставки  «AGROEXPО» відкрилась цікава туристична локація, створена фахівцями управління культури та туризму Кропивницької міської ради.

Тут зібрали чимало корисного та цікавого: біля інтерактивного фотокуточка «Театральна гримерка» можна приміряти образи відомих героїв вистав театру імені Марка Кропивницького, та обов’язково зробити селфі. Працює оригінальна Insta-зона «Політ над містом» з декоративною повітряною кулею – теж оригінальна  фотозона, як і справжній фотомайданчик «Прогулянка Дворцовою».

Біля цієї локації кожен охочий може зазирнути у майбутнє, обравши  туристичне передбачення та отримати солодкий бонус, долучитися до складання спільного мегапазлу «Кропивницький - місто, що закохує», або ж замовити круту екскурсію містом на будь який смак.

Ми не просто демонструємо локацію, а ще й проводимо розіграш сувенірів із символікою міста, - розповіла начальниця управління культури та туризму міської ради Анна Назарець. – Умови дуже прості – треба зробити селфі на будь якій нашій локації, завантажити фото у соцмережах із хештегом #kroptravelAgroExpo, відмітити @kroptravel в Instagram, показати це нам і ви берете участь у стовідсотково безпрограшній лотереї.

Підсумки цієї лотереї підведуть по завершенню виставки «AGROEXPО».

Усі новини